Gratis bruk i 30 dager – helt uten forpliktelser !

Dersom du ikke ønsker å bruke systemet, så stopper du bare å bruke det. Ingen JEG VIL PRØVE

God planlegging gir fornøyde gjester - Fornøyde gjester gir mer salg!

XXLtable brukervennlig for gjester og ansatte

Optimaliser dine bord!

XXLtable vil hjelpe deg med å optimalisere dine bord, samtidig som informasjonen om det enkelte selskap kommer frem til servitørene og kjøkken - som igjen sikrer mindre feil og missforståelser. Dine gjester får en god opplevelse, det gir mer salg!

Varierende sittetider

Ta imot så mange bordbestillinger online som du ønsker. Du angir antall gjester du kan motta for hvert tids intervall, du angir sittetid som kan variere når på dagen gjesten din kommer. XXLtable viser gjestene nøyaktig når de kan gjøre en bestilling, slik at du aldri blir overbooket og du får maksimal utnyttelse av bordene dine.

Lønnsgrad og nøkkel data

Få den viktigste informasjonen umiddelbart - hvor mange gjester og bordbestillinger hadde du i går, har i dag, og har de kommende 7 dagene. Dette er informasjon som du enkelt har oversikt over i XXLtable. En intuitiv rapportgenerator lar deg ta frem rapporter og statestikk på alle historiske data.

Selg bord, stoler og billetter

Du får mange muligheter til innstillinger for varsling og automatiserte rutiner. Du kan få en epost varsling når du får en bordbestilling, sende automatisk egen meny til de bordbestillingene som passerer det antallet gjester som du setter, automatisk utskrift og sendt på epost av bord-liste, kjøkken-liste til en bestemt tid. Mulighetene er mange og du bestemmer hvordan disse innstillingene skal være.

Din kundedatabase er gull verdt

I XXLtable blir alle dine bordbestillinger for ditt spisested lagret, noen bordbestillinger mottar du på telefon andre via dine nettsider, facebook og andre nettsider. Du kan enkelt henvende deg til gjester som har hvert hos dere, ved å benytte utsendelse av epost og SMS når du ønsker å markedsføre dine aktiviteter.

Har du en kundeliste kan vi importere den for deg !

Bekreftelse og påminnelse på SMS eller epost

I XXLtable kan du automatisere bekreftelser på bordbestillinger og påminnelser. Du kan automatisk sende ut forskjellig bekreftelser og vedlegg (f.eks menyer andre tilbud o.l) avhengig av antall gjester det er på bordbestillingen.

Lister og rapporter på skjerm eller papir

Se reservasjonene med notat fra gjest, intern notat og anmerkninger (allergi, vegetar, vegan m. m) På papirutskrift eller direkte på skjermen iPad, PC eller smarttelefonen. Lister for bord og bordfordeling pr servitør, sortert slik du ønsker.

Rapportgeneratoren gir deg mulighet til å hente ut historiske data som kan gi deg verdifull
informasjon ........ Mulighetene er mange og enkle med XXLtable.

Har du en kundeliste kan vi importere den for deg !

Gratis bruk i 30 dager – helt uten forpliktelser !

Dersom du ikke ønsker å bruke systemet, så stopper du bare å bruke det. JEG VIL PRØVE